627

Zaspale emocije

Vikend ljubići

Klizio je po modnoj pisti kao po ledu. Skladno i ležerno, neustrašivo podnoseći brojne ženske poglede, koji su se razmileli po njegovom kao skulptura izvajanom telu. Konrad Rajt, maneken u izvrsnoj kondiciji, nosio je svoju upadljivu mušku lepotu nehajno, gotovo nesvestan svog zapaljivog seksi izgleda. Njegovo telo je davalo dodatnu estetsku dimenziju odelima koje je nosio. Modni kreator na glasu, Rid Morison, lično je odabrao Konrada kao promotera svoje jesenje kolekcije. I, nije pogrešio. Odela od rustičnog tvida i mekog šetlanda u bojama zemlje i toplim tonovima jeseni, izvrsno su potencirana načinom na koji ih je Konrad prikazivao. Nije bio ništa manje ubedljiv ni u sportskim kompletima, napravljenim od koktela vune i pamuka, i kombinovane žutim, antilop cipelama. Ali, vrhunac večeri, bar za ženski deo publike, predstavljah su završni modeli muškog veša. Manekeni su hrabro pokazivali svoja razgolićena tela, iznoseći na pistu brojne modele bokserica, pižama i kućnih mantila.
Zbog svoje fizičke superiornosti, Konrad je odabran da prikaže model tesnih, pripijenih gaćica. Do izražaja su došli zategnuti, pločasti mišići na njegovom ravnom stomaku, baš kao i erotski ritam ravnomernog, neusiljenog hoda, hoda bez ijednog suvišnog pokreta. Većina prisutnih pripadnica lepšeg pola je zadržalo dah, prateći Konradovu šetnju po pisti. Neubedljiva količina lasteks tkanine, koja je pokrivala njegovu intimnu zonu, učinila je da se mašta prisutnih žena rasplamsa, da im se prsti nervozno zgrče i oči izdajnički usplamte. Sve su odabrale upravo Konrada za svog favorita i sve su imale neku od fizičkih reakcija na njegovu pojavu.

Sve, sem jedne plavokose devojke, koja je ostala apsolutno imuna na Konradovu lepotu, baš kao i na lepotu ostalih manekena. Sedela je u prvom redu, odmah do piste, na mestu rezervisanom za kupce dubokog džepa. Delovala je kruto, odbojno i iznad svega nezainteresovano za ono što se odvijalo na pisti. Tokom trajanja modne revije nijednom se nije čak ni pomerila, o aplaudiranju nije bilo ni govora. Uspravnih leđa, gospodstvenog držanja i neprirodno ukočenog lica, privlačila je pažnju ljudi koji su sedeli oko nje. Njih je intrigirala njena tajanstvena mirnoća, njena neosetljivost za dešavanja na pisti, kao i brojni dokazi o staleškoj pripadnosti. Više od elegantne odeće i skupocenog nakita, na aristokratsko poreklo nepoznate devojke navodila je njena otmenost, obojena nijansom nedodirljivosti.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje