Kako bi bilo da te zavedem?

Vikend ljubići

Njene su se oči raširile i krv joj je pojurila u obraze. Sljedećeg trena na ramenu je osjetila snažnu ruku. “Marc, nasmrt si rnepreplašio!”
Muškarac koji se odjednom našao iza nje primio ju je za ruke i poljubio u obraz. “Jesi li u New Yorku kupila mnogo zgodne odjeće?”
“Oh, nova jesenska moda je jednostavno fantastična i… ali to te ne zanima. Kada mi je Darlene dala tvoju poruku nije mi bilo jasno zašto se upravo ovdje želiš sastati samnom. Jahta? A i to ime!”
Oko njegovih zelenih očiju pojavile su se bore smijeha. “Nije li predivna? Idealna za kratka krstarenja.”
Tvoje će se prijateljice sigurno veseliti.’’
Nakratko je oklijevao. “Ukoliko stupe na jahtu, sigurno hoće. Što kažeš na razgledavanje?”
Claire je podigla glavu i pogledala njegovo preplanulo lice. Njegova tamnosmeđa kosa sa svijetlim, od sunca izblijedjelim pramenovima, nakupila se na kragni njegove bijele polo majice. U Marcovu držanju bilo je malo arogancije kada je ruke stavio u džepove svojih ispranih traperica. Njegov je osmijeh bio topao i poznat, no Claire se učinilo da u njemu vidi tračak straha i nesigurnosti. Ili je to bila samo varka sumraka koji je svoje varljivo svjetle bacao na njegovo lice?
Primio ju je pod ruku i odveo prema jahti. Dok su hodali molom, pričao je o beznačajnim stvarima. Clarie je bila sretna što ne mora mnogo pričati jer ju je njegov dodir potpuno iznenadio toliko da je od njega zadrhtala. Što se to događalo s njom? Pa već je prije mnogo godina naučila kontrolirati svoje osjećaje.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje