Do kraja vremena

Vikend ljubići

Dejna i Fred, oboje novinari upoznali su se sasvim slučajno najednom zadatku. Među njima je buknula ljubav koja se već nakon par meseci završila brakom jer je Dejna ostala u drugom stanju i on je shvatio da je njegova moralna obaveza da je oženi.
Oboje su bili oduševljeni činjenicom da će postati roditelji, mada realno nisu znali šta ih čeka niti su bili spremni na sve promene i odricanja koje roditeljstvo zahteva.
Dejna je lako podnosila trudnoću i nije razumela priče iskusnijih žena da u njenom životu više ništa neće biti isto.
Jako se ljutila na svog urednika koje je neke po njenom mišljenju veoma važne zadatke poverio kolegama a ne njoj, dok se čovek pravdao da sa velikim stomakom nije sposobna za sve što bi se očekivalo od nje, posebno ne za izveštaje sa ratnih područja.
U to je vreme Fred iskoristio priliku da kao iskusan ratni izveštač pređe na televiziju i po zadatku ode u Avganistan.
Dejna je bila ljubomorna ali nikome nije mogla da kaže kako je njen suprug iskoristio njeno odsustvo za ličnu afirmaciju.
Nezadovoljstvo se iz dana u dan uvećavalo tako da je ona počela da oseća negativan naboj ne samo prema Fredovom radu nego i njemu lično jer je osećala da je iskoristio njenu trudnoću, što je posebno bolelo. Vremenom se pokazalo da su njena osećanja i razmišljanja bila tačna jer joj je on priznao da nikada ne bi uspeo da nju nije na neki način uklonio jer mu je bila opasan rival.
Dejna je rodila blizance.
U to je vreme njen suprug bio daleko od kuće na nekom zadatku, a decu je prvi put video tek nakon četiri meseca kada se vratio kući na kratak odmor.
Umesto da te dane iskoristi kako bi pomogao Dejni, malo je zamenio u svakodnevnim obavezama i zbliži se sa svojom porodicom, on je izlazio sa prijateljima, pričao o svom radu i teškim uslovima života negde u svetu, a kući se vraćao umoran, željan odmora i sna.
Tada su počele prve svađe.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje