1580

Moja ljubav si ti

Vikend ljubići

– Nebesa! Tko je onaj muškarac divnog izgleda?
Ronnie svrne pogled s lika na pristanišnoj stazi i okrene se prema bratu, koji je sjedio uz vanjski motor. Jeff prezirno uzdahne:
– Tvoj novi poslodavac – objasni. – Savjetujem ti da pričekaš s mišljenjem dok ga bolje ne upoznaš!
– To je Guido Falcone? – Ronnie zbunjeno pogleda Jeffa. – Hoćeš reći da je to gad o kojem si pričao? Vjetar joj otpuhne kratku, plavu kosu u lice, kad je ponovno pogledala prema pristaništu. Sa zanimanjem je promatrala je dojmljivog, visokog muškarca.
Bio je u ranim tridesetim i vrlo visok. Crna, kovrčava kosa uokvirivala je preplanulo lice markantnih crta kao isklesanih iz kamena. Imao je široka ramena, uske bokove i duge, mišićave noge. Zračio je snažnom muškošću.
Nepomično je stajao, ruku prekriženih na prsima i pogleda usmjerenog prema motornom čamcu koji je pristajao u luku. Jeff približi gliser bočno uz mol, a Ronnie mu se još uvijek iznenađeno smiješila.
– Dakle, sigurno nisam ovako zamišljala Guida Falconea! Jeff nije stigao odgovoriti.
– Kasniš – začuje se glas muškarca na pristaništu.
Prigovor je, doduše, bio usmjeren Jeffu, ali riječi izgovorene blagim glasom zvučale su tako zapovjednički da Ronnie naglo podigne glavu i zagleda se u muškarca. Jedva je čula Jeffov promrmljam odgovor, jer joj je pogled crnih očiju oduzeo dah. U tom joj trenutku postane jasno da još nikada nije srela tako uzbudljivog muškarca. Jeff podigne prtljagu na pristanište i pomogne joj pri izlazu.
– Vidimo se kasnije, sestrice – reče dok je stajala kao oduzeta. On upali motor čamca i otplovi.


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje