Eksplozija strasti

Vikend ljubići

Ležala je na jakom suncu, zaštićena tamnim naočarima i osluškivala ritmično zapljuskivanje talasa okeana, blaţena u ovom tihom svetu spokojstva i harmonije.S vremena na vreme, do nje su dopirali glasovi turista koji su provodili odmor na ovom delu Jamajke, ali to nije narušavalo njen mir. Naime, ekskluzivni hotel „San Antonio” bio je okružen brojnim plažama, dugim najmanje pola milje, tako da je devojka nesmetano mogla da se osami, skrivena u gotovo pustoj uvali, stenjem zaklonjenoj od vetra.
Uživala je u trenucima opuštanja i nadala se da će preostale tri nedelje, koliko je nameravala da provede na ovom čarobnom mestu biti jednako lepe kao što je bilo ovo jutro.
Izgledalo je pomalo neobično to što je devojka, koja je tek prevalila dvadesetu godinu života, odlučila da provede odmor sasvim sama na, doduše, predivnoj severnoj obali ove ostrvske zemlje. Međutim, Sofija Aspen nije bila obična osoba.
Pri tom, imala je veoma jak razlog, da izabere baš ovakvu vrstu predaha.Već posle nekoliko dana, njena koţa je zavidno preplanula, tako da je, onako vitka, u elegantnom crnom bikiniju, izgledala kao lepotica s neke izazovne, raskošne reklame.
Bila je izrazito visoka, ali graciozne građe, perfektno izvajanih dugih udova. Lice su joj velikim delom zaklanjale tamne naočari, ali su se jasno videli mali pravilan nos i lepo oblikovana brada, uokvireni crvenkastom kosom, koja se presijavala na suncu.
Naročito su privlačila paţnju Sofijinausta, punih, savršeno isklesanih usana, koje su Istovremeno ostavljale utisak strastvenosti i odlučnosti. Svako ko bi je, makar letimično pogledao, znao je da je to lice izuzetne osobe, snažnog karaktera.
Radila je kao foto-model, manekenka, i kao glumica u pozorištu i na televiziji. No, od kada je završila školu za dramske umetnike, svoje profesionalne ambicije usmerila je isključivo na glumu. U stvari, oduvek je maštala da postane glumica.


Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje