Gradska devojka

Vikend ljubići

Amanda nije mogla da kaže zašto, ali se uz uzdah naslonila na njega i obujmila ga rukama oko struka dok ju je on gladio po kosi. 0, bože, bilo je tako lepo ovako se prepustiti nečijem zagrljaju, pomislila je kao kroz maglu, dok joj se u glavi vrtelo od uživanja i uzbuđenja.
Bila je tako divna, pomislio je Alek i tako mu je prijala. 0, bože, ali, tako je mala! Napunio je ruku njenom mekom kosom i nežno je povukao, tako da je morala da podigne glavu. Pogledala ga je svojim dubokim egzotičnim očima i on se sagnuo, dotakavši svojim usnama njene. Prožela ga je strast i on je bez razmišljanja počeo da je ljubi. Jednu ruku joj je držao na vratu, osečajući pod prstima njen ubrzani puls. Uzvraćala mu je poljubac sa neopisivom nežnošću i prepuštanjem, dok je je on polako vodio prema krevetu koji je delovao tako privlačno.

Odjednom, Alekje shvatio šta to radi i s kim. Naglo se uspravio, odvajajući je od sebe. Ni slučajno, rekao je sam sebi. On odbija da se tako ponaša sa Amandom, odbija bilo kakvu pomisao na doživotnu vezu u koju je stari Robert imao nameru da ga uvuče! On nije glup. Jasno mu je šta je starac nameravao, samo što to kod njega ne prolazi! Na takav način ga uvući u zamku, smestivši mu pod krov ovu privlačnu, mladu ženu i oduzeti mu svaku inicijativu!
Amanda je skoro uzviknula kada ju je Alek odgurnuo od sebe, otrgavši je iz sigurnosti i topline na koju je imala prava.

-Izvini – rekao je tmurno.

Podigla je pogled. Njegove oči su bile zasenčene i nedokučive, tačno kao onda kad je saznao da ona namerava da se useli na ranč. Koraknula je unazad.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje