Noć ljubavi

Free ljubići

Sorela je uzdahnula i pomislila da bi ona više volela da živi u gradu, da se lepo i moderno oblači, da izlazi. Njen otac je poticao iz porodice koja je imala dugu i uspešnu farmersku tradiciju. Majka joj je bila devojka iz grada koja se na jednoj poljoprivrednoj izložbi upoznala sa mladim farmerom i do ušiju se zaljubila u njega. Došla je da živi na farmi, ali nikada nije zaboravila čari velegradskog života. I njihovo četvoro dece je imalo različite interese i sklonosti. Simon, najstariji sin, je voleo farmerski život i želeo je da nastavi porodičnu tradiciji. Blizanci, Mark i Džejms, su bili zainteresovani za nauku, studirali su tehniku. Prema tome, jednoga dana oni će otići sa farme i živeti u velikom gradu, baviti se naukom.
Ona, Sorela, bila je talentovana i bavila se likovnom umetnošću. Volela je farmu, ali nije bila sigurna da želi da na njoj ostane čitav život. Imala je butik u kojem je prodavala pulovere koje je sama plela i dizajnirala. Taj butik se nalazio u obližnjem gradiću i turisti su dolazili samo zato da kupe nešto iz Sorelinog butika.
Sorela je bila prava Velšanka, visoka i vitka, uz to snažna i sa kosom koja ju je činila veoma upadljivom. A, ta kosa je bila gusta i duga svetlosmeđa sa crvenkastim prelivima. Mnoge devojke u Velsu su imale takvu kosu, a svi su govorili da je Sorela nešto posebno. Mnogi muškarci su se interesovali za nju, a ona je već bila verena.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje