Ovo su tri najveće tračare Zodijaka

Horoskop

Mnogi to ne žele sebi priznati, ali svi mi ponekad tračamo. Trač mnogi smatraju vrstom razonode i dokolice, a najbolji je uz kafu sa prijateljicama. No, ova tri zodijačka znaka posebno uživaju u trač partijama, kojima svakodnevno posvećuju pažnju.

Vodolija

Izrazito društvene, Vodolije obožavaju da sa prijateljima podijele detalje iz svog privatnog života, ali posebna zabava im je da bliskim prijateljima ispričaju neki sočan trač. Vrlo rado će prokomentarisati sve teme, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima.

Strijelac

Gotovo svi pripadnici ovog znaka su jako komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole da provedu u razgovoru sa društvom. Njih pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a često se nađu i teme o bivšim partnerima i simpatijama, kao i ljubavni problemi drugih ljudi.

Ovan

Oni jednostavno obožavaju da tračaju, iako to jednostavno poriču. Pored svega, posebno im je uživanje da priču dodatno začine. Takođe, ovnovi se često trude da sakriju tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju, pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi pred njima nikakve intrigantne detalje iz sopstvenog života.

Izvor

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje