Predstavljamo vam 8 ideja za idealne letnje dejtove

LIFESTYLE

Mnogo je lakše organizovati dejtovanje usred određenih sezona kao, na primer, zimi. Odmah na svima pada na pamet ista stvar – dejt na ledu. Leti je super otići na bazen ili reku, ali opet, to je opcija za jedan dejt – ne možete uvek ići na ista mesta. Čak ni restorane ne ponavljamo često.

Ako ste u fazi dejtovanja sa nekim i bitno vam je da birate romantična mesta i da se zabavljate – onda je ovo savršen tekst za vas! Jer, dejtovanje leti može da bude mnogo zabavnije od običnog odlaženja na plažu ili bazen. Šta biste mogli sve da radite?

Iznajmite brodić ili pedalinu

Ako imate sreće i živite u mestu kroz koje protiče reka, sigurno možete od nekoga da iznajmite brodić, ili organizujte double date sa nekim ko ima brod, što bi bila najbolja opcija. U tom slučaju biste mogli da napravite večeru i da uživate na reci uz čašu vina. Ukoliko ne poznajete nikog ko ima brodić, uvek možete da spakujete nešto za grickanje i da sa svojim partnerom iznajmite pedalinu.

Idite na produženi vikend

Jedno od najboljih stvari koje možete da radite sa svojim partnerom je da pobegnete negde van grada. Produženi vikend je, naravno, ideja za dejt ako se viđate već izvesno vreme. U tom slučaju se dovoljno dobro poznajete, pa ćete bez strepnje moći da uživate u zajedničkom provedenom vremenu.

Obilazite muzeje

Lično se uvek oduševim kada sa simpatijom odlučim da odem u muzej – jer na taj način o njemu saznam nešto novo. Sigurno vam se desilo da se začudite kako vaš dejt zna pojedine zanimljive stvari, pa vam se još više dopadne! To može da se desi samo pri odlasku u muzej ili drugo mesto s kulturnim sadržajem – tada ćete se još više zaljubiti u osobu sa kojom dejtujete!

Jedno drugom napravite i puštajte  plejliste 

Organizujte dejt na kome ćete jedno drugom puštati svoje omiljene pesme ili one koje vas podsećaju na osobu sa kojom dejtujete. Sam dejt može da bude bilo gde, možete da odete na kafu i da jedno drugom pošaljete plejliste i da puštate muziku u isto vreme. Taj momenat ćete zauvek pamtiti jer ćete se zbližiti na poseban način.

Zajedno idite u kupovinu

Shopping date je super opcija kada ste oboje previše zauzeti. Na taj način ćete se videti i uraditi nešto praktično. Organizujte se i dođite zajedno do prodavnice koja vam se nalazi na pola puta. Ujedno ćete se mnogo bolje upoznati onda kada radite svakidašnje stvari – ali ih radite zajedno.

Idite na ples

Ples je odličan način da provedete vreme zajedno. Idite na tematske žurke gde se pleše salsa ili bačata, seksi ples koji će u oboma probuditi strast. Možda vam bude dovoljno zabavno, pa upišete časove plesa i to postane sastavni deo vaše veze.

Organizujte piknik

Piknik je možda najromantičniji dejt koji možete da organizujete sa osobom sa kojom dejtujete. Ali, odlazak na piknik, naravno, mora da uključuje i korpu u koju ćete spakovati hranu. Ipak je korpa pola zabave! Spakujte vino, krekere, humus, voće i male sendviče i zaputite se u park gde ćete lenčariti čitavog popodneva!

Zajedno idite na koktel turneju kroz grad

Leto je savršeno za isprobavanje novih koktela! Organizujte dejt na kome ćete ići od kafića do kafića i isprobavati koktele koje do sada niste pili. Biće vam super zabavno, a u tim momentima ćete se i mnogo bolje upoznati.

Naslovna fotografija: instagram.com/thenoisetier

Milica Antić

Prvo objavljeno ovde