Pričaj mi o ljubavi

Premium ljubavni romani

Posle drugog sastanka shvatio je da je pogrešio. Mlada dama slala mu je mnoštvo poruka i pritom nije krila da želi da se uda. Kad je sve to, po njegovom mišljenju, taktično okončao, potpuno je poludela i pokušala je da ga poslovno uništi. Dala je poverljive informacije novinarima blateći njegovo ime, a on je u besu izbrisao sve njene poruke, pa nije imao dokaz da ga je proganjala. Iako je na kraju izašao kao pobednik, s jezom je mislio na to kako je izgubio gotovo sve za što je mukotrpno radio. Od tada se strogo držao pravila da razdvaja privatno od poslovnog.

...

Klijentkinje, zaposlene žene, čak i poslovne partnerke bile su za njega tabu. Mičova sadašnja devojka Melisa bila je na rukovodećoj poziciji u jednoj PR agenciji, s kojom on nije sarađivao. Ta razvedena tridesetpetogodišnja plavuša bez dece ganjala je karijeru, a brak i ljubav zanimali su je baš koliko i njega, dakle, nimalo. Atraktivna, inteligentna i seksepilna, odgovarala je svim njegovim kriterijumima. I znao je da mu neće napraviti neprijatnu scenu kad njegovo interesovanje umine.
A to se dešavalo već posle nekoliko meseci… Nijedna njegova avantura nije trajala duže. A uskoro će napuniti trideset osam godina i možda je trebalo misliti na porodicu…
Naravno da je razumeo zašto su te žene želele da se udaju za njega. Kako nikad nije pričao o svojoj prošlosti, tako nije spominjao ni odluku da nikada neće biti muž i otac.

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.