U rukama milijardera

Vikend ljubići

Grofova kćerka upecala sicilijanskog milijardera!
Morgan je primetila taj naslov dok je prolazila pored metro-stanice Kemden Taun. Možda ju je baš reč “sicilijanski” navela na to da kupi magazin iako joj nije palo na pamet da je reč o Đakomu. Tek kad je sela u metro i otvorila novine, videla je njegovu fotografiju i srce joj se popelo u grlo, mahnito bijući. Pomešanih osećanja, posmatrala je lik oca svog deteta u novinama. Sličnost između njenog trogodišnjaka i tamnoputog Sicilijanca bila je neverovatna.
Najradije bi odmah zatvorila novine, ali radoznalost je bila jača. Pogled joj je odlutao do potpisa ispod fotografije.
Ledi Betani Vitholm viđena je s njenim novim verenikom, italijanskim tajkunom Đakomom Madurom kad je par posetio londonski ” Paladium”.
Ispod toga objavljen je kratak tekst:
Grof Vitholm je veoma srećan zbog predstojeće svadbe svoje najmlađe kćerke i jednog od najbogatijih Italijana. “Maduro grupa” vlasnik je međunarodnog lanca luksuznih hotela. Đakomo Maduro vodi razvoj nekretnina dok se njegov brat blizanac Luka bavi proizvodnjom njihovog svetski poznatog vina na imanju Maduro na Siciliji.
Stisnuta između biznismena s ogromnom akten-tašnom i tinejdžera s ruksakom, Morgan je zatvorila oči osetivši olakšanje kad je voz konačno počeo brže da se kreće. Polako joj je prešlo u naviku da iz novina saznaje o Đakomovim planovima za venčanje. Dobro se sećala koliko je bila Šokirana pre četiri godine kad je pročitala da se oženio nekom lepom Sicilijankom, i to samo dva meseca posle njihovog raskida. Očigledno brak nije potrajao, jer ga sad juri kćerka engleskog plemića.

Na slici ga je Betani Vitholm slavodobitno držala za ruku. Morgan se natmurila. Đakomo je izgledao bolje nego ikad: crni smoking isticao je njegova široka ramena i mišićavo telo, ali nije to privuklo njenu pažnju. Učinilo joj se da je oslabio. Njegova inače savršena brada sad je bila nekako izraženija, lako se smejao, oči su mu bile ozbiljne.
On je čovek koji je uvek znao šta želi, neko ko je odlučno išao za svojim ciljevima. Njegove tamne oči na prvi pogled bile su crne, ali ona je znala da su zapravo boje čokolade. U posebnim momentima bile su joj veoma privlačne.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje