Lažno vjenčanje

Vikend ljubići

Vjenčani buket nije bio ni sličan onome što ga je Gina očekivala od Brucea. Premještala ga je iz ruke u ruku, čekajući pokraj toga visokog i naočitog muškarca koji će, eto, postati njen muž. Ispred njih je bio jedan par.
Aranžman sa karanfilima bio je, doduše, i lijep na svoj način, ali nju je iznenadilo to što je on mogao zaboraviti da ona najviše voli ružine pupoljke.
Vjerovatno je upravo takav buket spadao u standardni vjenčani paket-aranžman Las Vegasa, zajedno sa plaćenim kumovima i profesionalno ljubaznim tipom koji se predstavio kao “matičar Findlay”. Ona zapravo i nije očekivala ništa osobito kada je došla iz Chicaga da bi se udala za čovjeka kojega je voljela. Naposljetku, ceremonija nije bila važna. Bruce i ona nisu mogli trošiti dragocjene dane do njegova ukrcavanja na brod na nekakve sentimentalne obiteljske parade velikog stila. Bilo je važno samo da budu što duže zajedno, a Ginu je usrećivalo to što je on svoje obiteljske stvari u Kaliforniji sredio dan prije.
Čudila se što je Bruce tako šutljiv. Pogledala ga je sa sirane i odmah joj je bilo lakše, kad je vidjela kako gricka usnicu. I on je, čini se, bio nervozan.
Osjetila je potrebu da prstima dodirne njegovu ruku, da na neki način provjeri da li je donijela ispravnu odluku. Uostalom, tjedan dana je uistinu kratko vrijeme da bi se donijela odluka za cijeli život. To su joj govorili njeni roditelji, brat i Claire, njena najbolja prijateljica. I sada, kada je kroz samo nekoliko minuta trebalo biti završeno njeno dvadesetčetverogodišnje djevojaštvo, obuzeo ju je strah.


PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje