416

Samo s tobom želim da plešem

LJUBIĆI

Uspomene iz detinjstva navele su ledenu princezu da donese konačnu odluku

Viktorija Gerster bavi se umetničkim klizanjem i voli taj sport više od svega. Ne može da zamisli ništa lepše od dražesnog klizanja po ledu, i to najradije u naručju svog plesnog partnera Leona. Njih dvoje su i privatno par, a privlačnost između njih oseća se i kad su zajedno na zaleđenoj površini. Zbog toga je njihova menadžerka sasvim sigurna: ove godine oni će doživeti veliki uspeh na opštinskom takmičenju. Celog leta njih dvoje su trenirali za predstojeći događaj.
Kad je Viktorija i danas vezala svoje klizaljke da bi trenirala s Leonom, ni slutila nije da će je posmatrati poseban gledalac. I uskoro će stajati oči u oči s neznancem i taj susret rezultiraće posledicama koje neće ugroziti samo opštinsko takmičenje, nego i Viktorijino srce…
Viktorija Gerster je osećala da lebdi. Njene klizaljke jedva da su dodirivale led. Izvodila je piruetu za piruetom da bi konačno završila u naručju svog partnera Leona Burmajstera.
Iz zvučnika u ogromnoj dvorani za treniranje u Oberhauzenu odjekivala je brža verzija popularne „Habanere” iz opere „Karmen”. Bila je to savršena muzika za njihovu koreografiju.
Leon je ponovo pustio Viktoriju i to teška srca, kako se činilo, jer je glumio ljubavnika kao nijedan drugi. Njegova žudnja bukvalno se mogla osetiti. Međutim, možda je to bilo zato što Viktorija i Leon nisu bili par samo na ledu, nego i privatno. Njihova strast prenosila se i na zajedničko klizanje.
Viktorija je zauzda završnu pozu i muzika je utihnula. Za trenutak, par je nepomično stajao Viktorija je osetila Leonov dah na vratu i njego ve čvrste ruke, koje su je držale oko struka. Kao da je vreme stalo.


Odgovori

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.