Najrjeđa i najprivlačnija stvar kod muškarca

Životni stil
Foto: unsplash.com

OVO je rijetka ratnička kvaliteta koju, čini se, posjeduje samo najmuževniji muškarac. Kada njihovi muškarci imaju tu kvalitetu, žene osjećaju i razumiju njihovu energiju, a izuzetno je moćna, senzualna i privlačna.

Napomena autora: U tekstu se osvrćem na mušku i žensku energiju. Muškarci mogu imati žensku energiju, a žene mušku – mi smo također mješavina i jednog i drugog. Također sam svjesna da svi muškarci i žene ne misle isto; teorija ispod je općenita.

Mnoge su žene emocionalno otvorene i smatra se da im je normalno da imaju duge, intenzivne, dubinske razgovore o svim aspektima svog života. Malo je tema o kojima je ženama neugodno raspravljati.

S muškarcima je često upravo suprotno. Mogu se osjećati slobodnima razgovarati o različitim područjima svog života, ali općenito govoreći, ne osjećaju se ugodno kada razgovaraju o emocionalnim, mentalnim i duhovnim poteškoćama i brigama.

Žene otvoreno komuniciraju cijeli svoj život, a većina se osjeća opušteno unutar duboko emocionalnih razgovora, ali kako muškarci nisu odrasli s istim društvenim uvjetovanjem, emocionalni angažman im može biti stran.

To je razlog zašto taj neodređeni dio – često nedostaje u odnosima, prijateljstvima i u osnovi većine muške / ženske dinamike.

Postoje razni seksualni „pokreti“ koje muškarci mogu činiti kako bi se povezali sa ženom, ali da bi se žena doista potpuno zainteresirala, imperativ je da se usredotoči na svoje srce i um. Povezanost srce / duša od vitalnog je značaja za uspješne odnose. Jedina stvar koju žene smatraju divlje neodoljivom je čista “ranjivost” – a ipak, iz nekog ludog razloga, može izgledati kao jedna od najrjeđih stvari na Zemlji!

Muškarci, općenito govoreći, ili se užasavaju da budu ranjivi, ili jednostavno ne znaju točno što to znači ili kako to učiniti.

Definicija ranjivosti može se mijenjati ovisno o kontekstu, ali ovdje jednostavno podrazumijevamo otvaranje i neustrašivo izražavanje vašeg istinskog, autentičnog sebe, piše Alex Myles za Elephant journal.

Ne postoji ništa ljepše ili zavodljivije za većinu žena od muževnog muškarca koji je dovoljno hrabar da iskreno i voljno govori, djeluje i utjelovljuje svoju sirovu istinu.

Žene nikada ne žele prisiljavati muškarce da izraze svoje najdublje, najskrivenije misli, osjećaje i emocije, a mnogi muškarci su zbunjeni zašto žene čak žele takvu vrstu razgovora. Međutim, ono što mnogi muškarci ne razumiju jest da ženska energija žudi za povezanošću; dijeljenje je često glavni i najtraženiji jezik žene.

Emocionalna intimnost, za mnoge žene, najopojnija je predigra koju bi mogle poželjeti. Ona izaziva privlačnost i intenzitet koji ne samo da donosi više strasti, već i povezuje odnose i poziva na najviše razine povezanosti i ljubavi.

Iako se ranjivost nekima može činiti ženskom osobinom, ona zapravo pokazuje nevjerojatnu snagu i dubinu karaktera. To je rijetka ratnička kvaliteta koju, čini se, posjeduje samo najmuževniji muškarac. Kada su muškarci ranjivi i autentični, žene osjećaju i razumiju njihovu energiju, a izuzetno je moćna, senzualna i privlačna.

Žene su svjesne činjenice da smo dugo živjeli u kulturi koja je cijenila „jake muškarce“ koji nisu dopuštali ženama da uđu u njihov unutarnji život, ali vremena su se promijenila i ženska energija očajnički treba tu mušku energiju da se podigne i upozna ih.

Ranjivost je neodoljiva i jednostavno spuštajući se duboko i otkrivajući mnoštvo slojeva kojima su se muškarci omotali, postižu seksualni magnetizam koji doslovno raspršuje ženske misli i ima sposobnost da ih otvori, dušu i tijelo.

Onog trenutka kad muškarci počnu skidati oklop, žene si ne mogu pomoći, iako smatraju da su one zagonetne i intrigantne, bit će privučene da saznaju više. Tako je malo muškaraca voljno, ili trenutno u stanju, otvoriti svoju zaštitnu ljusku koja se gradila godinama.

Zato im se može obiti čudno kad upoznaju ženu koja ih želi upoznati na dubljim razinama. Muškarci se mogu povući od ove vrste veze, ili čak lagati kako bi zaštitili svoja nježna srca – gotovo kao da se stide onoga što su skrili.

Muškarci se također mogu osjećati kao da će biti kritizirani ili prosuđivani zbog izražavanja onoga što je iznutra i zbog toga što govore o tome kako se uistinu osjećaju. To može biti zato što drugi muškarci, tijekom razgovora u svlačionici, odbacuju ove vrste razgovora govoreći da je to “ženskasto”, “gay”, ili misleći da je znak slabosti pokazati emocije i osjećaje. Ali uglavnom je to samo strah koji se pojavljuje, da se ne bi osjećali posramljeno.

Muškarac u kontaktu sa svojim emocijama gotovo je san svake žene, bilo da je to prijatelj, ljubavnik, suprug, kolega ili slučajni stranac s kojim razgovara u vlaku.

Ranjivost može zvučati složeno i neugodno, ali zapravo nije tako teško kao što zvuči. Jednostavno je prihvatiti sebe, govoriti svoju istinu, biti emocionalno dostupan i biti voljan biti otvoren i iskren. Također je riječ o dovoljno autentičnosti i integritetu da podijelite svoj unutarnji svijet bez maski, iluzija ili štitova koji blokiraju stvarnog vas.

U osnovi, ranjivost – kada dolazi iz mjesta emocionalne i mentalne snage i stabilnosti – pokazuje drugima da se ne bojite onoga tko ste, tako da nema razloga da se netko drugi povuče ili bude oprezan da vam se približi. Ukratko, ranjivost je rizična, što je čini snažnom i prokleto seksi.

To je neuhvatljivi, čarobni sastojak koji pokazuje da ste pravi i savršeno nesavršeni muškarac – i to je nešto što gotovo svaka žena, bilo svjesno ili nesvjesno, traži.

Žena želi biti intimna s muškarcem s kojim je, želi ga razumjeti i želi dijeliti dijelove sebe.

I zaranjanje duboko u dušu je jedan od najvažnijih načina na koji muškarac može učiniti da se žena osjeća voljenom i da, istovremeno, uključi sva njezina osjetila.

Alex Myles

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje