Prvi i poslednji

Vikend ljubići

Nekoliko trenutaka je ćutao. Nije skidao pogled sa nje Osetila je nelagodnost koju je uvek osećala u njegovoj blizini. Nemoćno je skrenula pogled, dopuštajući da njen pogled luta tamo gde njene ruke nikad nisu smele.
Njegova, od sunca posvetlela kosa, bila je nešto duža nego obično. Tajra je primetila nekoliko sedih pramenova koje nije zapazila na sahrani. Bio je pomalo bled, mršaviji nego pre nekoliko nedelja, upalih obraza. Zadrhtala je osećajući zabranjeni impuls da ga pomiluje i otkloni njegovu napetost koja je bila očigledna. Mišići na obrazu su mu se vidno grčili.
Nešto nije bilo u redu, osećala je. Izgledao je kao daje upravo ustao iz kreveta posle noći pune košmara i noćnih mora. Bio je neobrijan. Raskopčana kožna jakna otkrivala je kariranu flanelsku košulju kojoj je nedostajalo jedno dugme upravo iznad ivice bledih, ispranih farmerki.
Shvatajući kuda se uputio njen pogled naglo ga je vratila na njegove oči.
Prešao je njima preko ćele njene figure, pre nego Što se zaustavio na stomaku.
Instinktivno, I pre nego što je mogla da se zaustavi, položila je zaštitnički dlanove preko njega.

-Video sam papire, Tajra. Ne sve, siguran sam, ali dovoljno da otkrijem šta se ovde događa! – drhtao je. – Zar me nećeš pozvati unutra da porazgovaramo o tome?
Zurila je u njega bez reći. On ne može znati, ubeđivala je sebe mahnito.
Svim silama se trudila da ostane mirna, iako se intenzitet njenih osećanja neprestano pojačavao. Osećala je kako energija pulsira u njemu. Stajala je pred njim, licem u lice, ranjivija nego ikada pre.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje