Snovi od šećera

Free ljubići

Džeraldina Tejt je strpala u usta još jednu u nizu pralina sa ukusom jagode i krenula da je zadovoljno grize. Pratila je kako njeni sitni, oštri zubi prodiru kroz tanak sloj čokolade, a onda se susreću sa ukusnim kremom, koji joj se ubrzo razlio po čitavom jeziku. Muljala je sočni sadržaj dugo po ustima, potpuno se posvećujući slatkom zadovoljstvu. Kada je sve konačno progutala, ispustila je uzdah, nalik uzdasima gladnih beba u trenucima kada se susretnu sa omiljenim kašicama.
Pružila je ruku ka još jednoj pralini, ali je čula zvuk otvaranja vrata radnje i brzo je otrčala za pult. Tamo ju je čekalo iznenađenje na koje nije bila spremna: Gart Nelson!
Dah joj je zastao u grlu, a oči joj se naglo raširile. Gart Nelson je bio poslednji čovek koga je očekivala da vidi u radnji specijalizovanoj za prodaju slatkiša. Koliko je njoj bilo poznato, on je obilazio isključivo prodavnice u kojima je mogao da kupi alkohol, ili neku finu, delikatesnu robu. Mogla se opkladiti da nikada u životu nije pojeo nijedan slatkiš, baš kao ni njegova vitka devojka, kojoj je kupovao nakit, a ne bombonjcre.
Ipak, sada je bio tu, stajao je preko putanje i smeškao joj se vrlo susretljivo. U očima je imao sjaj koji joj se nije dopao, međutim, i pored toga, izgledao je fantastično.

Leave a Reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje