Posejdonova nevesta

Vikend ljubići

Njeno lice svetle puti, sa izraženim krupnim, bademastim očima, otkrivalo je bezazlenu i ljupku prirodu. Imala je divne, ružičaste usne i ženstvene linije vrata. Delovala je čedno, nesvesna svoje lepote.
Eldin Nevsehir se zapitao kako se ona našla među putnicima kruzera, u čiji prosečan profil se nimalo nije uklapala. Nosila je skupu, ali nevešto uklopljenu odeću, i imala je najkvalitetnije kofere, ipak, videlo se da nije odrasla u luksuzu. To, što nikada nije videla more, govorilo je u prilog tome da je živela skromno.
Možda je dobila nagradu, u okviru neke igre, Eldin se dosetio te mogućnosti. Odmah, potom, je zaključio kako za devojku, poput Lejne, predstojeće putovanje može da bude veoma opasno. Već je video kako bogati, iskusni predatori obleću oko nje, u pokušaju da iskoriste to što je bila sama, i što je, očigledno, bila potpuno neiskusna.
lako to nije smeo da učini, Eldin je odlučio da joj, nekako, stavi do znanja šta je, sve, moglo da joj se dogodi na tom, dve nedelje dugom putovanju do Floride.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se