Izgubljena princeza

Vikend ljubići

Šeik Haris al Bašar, vladar Meride, neće preživeti noć.
Mada nije slutio takvu sudbinu, njegova smrt bila je već odlučena.
Naravno da neće biti jednostavno ubiti čoveka. Ali zato je tako dugo vežbala da sve detalje dovede do savršenstva. Njeno je telo znalo šta treba da radi, a kad dođe taj trenutak, ni sekunde neće oklevati. I neće se sažaliti na njega.
Ajna je čekala pored vrata šeikove spavaće sobe. U jednoj ruci držala je krpu natopljenu hloroformom, a u drugoj nož skriven u naborima tamne odore. Znala je da mora biti tiha da bi ga iznenadila.
Zašto bi se sažalila? Tradicija, koja je stara koliko obe njihove države, zahtevala je da to učini. Krvna linija šeika Harisa mora biti prekinuta!
Isto kao što se njena završila s njenim ocem. Od porodice šeika Ahmeda preživela je samo ona, ali se morala odreći svog imena, jer je posle očeve smrti izbila revolucija, a njena porodica je srušena s vlasti. I taj emirat godinama potresaju nemiri…
Ali sad nije smela dopustiti da je savladaju osećanja, morala je biti hladnokrvna. Samo se zato pre mesec dana zaposlila u palati šeika od Meride. Haris je nije prepoznao. I kako bi? Pa nijednom nije pogledao lice nove služavke.
Ali je zato ona njega odmah prepoznala.
šeik Haris je visok i krupan, naglašenih mišića, iz kojih izbija impozantna fizička snaga. Posmatrala ga je kako trenira, kako se kreće i znala je koliko je izdržljiv. Pažljivo je prostudirala svog neprijatelja.
Ali Ajna je milostiva i učiniće to tako da on ništa ne oseti. Napašće ga neočekivano i večeras će zadati smrtni udarac zakletom neprijatelju. Ili ona više neće ugledati sunčevu svetlost. Znala je kakvom se riziku izlaže, ali je odlučila da ga preuzme.

PRIDRUŽI SE I ČITAJ SVE NA SAJTU
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje