Kameleon

Vikend ljubići

U priči se susrećemo sa Kelzijem, koji se našao u nevolji nakon što je parkirao svoj automobil na privatnom posjedu. Kako će se situacija razvijati i hoće li Kelzi uspjeti izbjeći nevolju, saznajte u ovom izdanju.

Glavni likovi su Kelzi i Elizabeta, koji se susreću nakon što Kelzi parkira svoj automobil na privatnom posjedu. Elizabeta ga uhvati i pokušava ga otjerati, ali Kelzi se ne da lako. Nakon što se sukobe, Kelzi i Elizabeta se upoznaju i počinju se viđati. Kelzi je oženjen, ali se osjeća privučen prema Elizabeti, koja je također u braku. Njihova veza postaje sve intenzivnija, a Kelzi se počinje pitati da li je spreman napustiti svoju ženu zbog Elizabete. Međutim, Elizabeta se počinje osjećati nesigurno u vezi i počinje sumnjati u Kelzijeva osjećanja prema njoj. U međuvremenu, Kelzi se suočava s posljedicama svog ponašanja i mora se boriti da zadrži svoj posao. U ovoj uzbudljivoj ljubavnoj priči, Kelzi i Elizabeta moraju se suočiti s teškim odlukama i preprekama na putu prema sreći. Hoće li njihova ljubav preživjeti sve izazove, ostaje da se vidi.

ODLOMAK

U očima joj je video paniku. A onda je osetio kako joj je drhtaj prošao telom. Njene tamne trepavice su se polako spustile na blede obraze, a napetosti u njenom držanju je nestalo.

U tom kratkom vremenskom razdoblju Kelzi je zaboravio na posao. Prestao je da misli na to kako će udariti Blejna Malorija. Prestao je da razmišlja o tome kako će se Blejnu predstaviti kao čovek koji je zainteresovan za Elizabetu Konor. Nije više razmišljao o svim mogućnostima te situacije. Nije više znao ni zašto je došao…
Jedan delić njega tiho je priznao da je želeo da je poljubi, bio tu Blejn Malori ili ne.
Pod rukama je osetio kako je topla i meka. Njene usne su počele da mu uzvraćaju poljupce, a prsti zamrsili u njegovoj kosi. Još ju je čvršće privio uz sebe, zaboravivši na sve osim želje da što duže budu tako blizu jedno drugome.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se

Otkrij više sa Ljubići online

Upiši se da nastaviš čitanje i dobij pristup kompletnom arhivu

Nastavi čitanje