Završni udarac

Audio knjige

Naslov originala: Dead Or Alive / Tom Clancy with Grant Blackwood

Pravila igre su jednostavna: ko izgubi, umreće.
Preko pećina Pakistana, ledenih pustara Švedske do naftnih polja u Brazilu traje napeta potera za neuhvatljivim čovekom bez skrupula. U isto vreme, nesputano, zlo vreba u samom srcu Amerike koja toga još nije ni svesna…
Supertajna organizacija Kampus nametnula se kao neophodnost, zbog moćnih ljudi na vlasti koji misle da su iznad zastarelih ideja, poput odanosti, pravde, dobra i zla. Goneći Emira, Džek Rajan Junior poći će stopama svog legendarnog oca i u smrtonosnom lovu na čoveka obići svet da bi se vratio na američko tle, gde će se zbiti presudna bitka za spas Zapada.
Skupina najupečatljivijih likova iz pera Toma Klensija sada se prvi put zajedno bori da obezbedi opstanak nacije i uhvati ludaka koji se krije svima pred očima.

O piscu:

TOM KLENSI je pre trideset godina bio prodavac osiguranja u Merilandu, strastveni poštovalac i poznavalac pomorske istorije. Pre toga radio je kao predavač engleskog jezika na baltimorskom Lojola koledžu i sanjao da napiše roman. Njegov prvenac – Lov na Crveni oktobar, slabo se prodavao zbog negativnih kritika. Međutim, kad ga je predsednik Ronald Regan nazvao prvoklasnim štivom, eksplodirao je na listi najprodavanijih naslova Njujork tajmsa. Klensi otad važi za neprikosnovenog majstora plastičnog realizma, verodostojnosti, uplitanja složenih niti pripovedanja i beskompromisno napete radnje.

Pridruži se i čitaj sve na sajtu
Uloguj se Pridruži se